Over ons
Inmiddels zijn Labradors niet meer weg te denken uit ons leven: samen wandelen, trainen, wedstrijden lopen en op jacht gaan. Dat is voor ons genieten, samen met onze honden actief bezig zijn in een schitterende omgeving.


De field trial labrador retriever
Deze Labradors zijn speciaal gefokt om mee te werken. Door  hun enorme "will to please"  zijn ze zeer geschikt voor de praktijkjacht en de wedstrijden.  Ze leren snel, apporteren al bijna van nature  en zijn zeer atletisch gebouwd.  Ondanks hun gedrevenheid zijn deze honden in huis zeer rustig. 
Everse Akkers © 2015
Wij zijn Will en Anja van Schaijk, we wonen samen met onze Labradors in het buitengebied van Sint-Oedenrode.   In deze mooie omgeving wonen, wandelen en trainen we samen met onze honden. Het is gelegen aan de "Everse akkers" met  daar aangrenzend een schitterend natuurgebied zoals de moerassige dommelbeemden en de moerkuilen, vandaar onze kennelnaam.

In 2005 kwam onze eerste Labrador Bickel, waarmee Anja jachttraining is gaan doen. Een  passie voor de jachthondensport ontstond. Will is altijd met veel plezier meegegaan om te helpen op de trainingen en wedstrijden. In 2010 kwam ons 1e werkhondje: een Field Trial Labrador. Twee jaar later kwam er nog een Field Trial Labrador, waarmee Will ging trainen.  


Ons streven is om labradors te fokken met een goede gezondheid, een fijn karakter en uitmuntende werkkwaliteiten.